Strona główna » Recenzje

Recenzje

INTARO A23 łóżko z pojemnikiem 70x200

INTARO A23 łóżko z pojemnikiem 70x200

Ocena produktu 5/5

Łóżko ładne i wygodne, dziękuję za sprawną i miłą obsługę. Polecam każdemu zakupy w tym sklepie, pełen profesjonalizm.

Autor recenzji: Cezary
Data napisania recenzji: 08-11-2021

witryna wysoka 60  ARKOS

ARKOS B witryna wysoka 60

Ocena produktu 5/5

Pojemna, ładnie wygląda, dostawa w terminie.

Autor recenzji: Karol_35
Data napisania recenzji: 05-11-2021

witryna  MONSUN

MONSUN 3 witryna z oświetleniem LED

Ocena produktu 5/5

Nie pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Po raz kolejny jestem zadowolony obsługą klienta i realizacją. Polecam

Autor recenzji: Wojciech
Data napisania recenzji: 05-11-2021

FLAVIA WHAR 60 1D2S witryna

FLAVIA WHAR 60 1D2S witryna

Ocena produktu 5/5

Praktyczna, dużo półek w środku, wiele rzeczy pomieściłam...Jakość ok polecam

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 05-11-2021

OLIER OL-13 witryna L/P

OLIER OL-13 witryna L/P

Ocena produktu 5/5

Witryna spełniła moje oczekiwania, piękny wygląd, produkt porządnie zrobiony.

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 05-11-2021

HELIO 05 witryna L/P czarna/szare szkło

Ocena produktu 5/5

Witryna porządna, estetycznie wykonana, ładnie wygląda, mam kilka mebli z tej kolekcji - całość robi wrażenie. Wysyłka w terminie, polecam.

Autor recenzji: Tina
Data napisania recenzji: 04-11-2021

MONO MN-02 witryna wysoka

MONO MN-02 witryna wysoka

Ocena produktu 5/5

Dokładnie takiej witryny szukałam, jakość w porządku, wygląd rewelacja. Mam komodę, ławę i stolik rtv - całość wygląda fenomenalnie!!

Autor recenzji: Izabela_30
Data napisania recenzji: 04-11-2021

ALTA  witryna 90 dąb artisan

ALTA witryna 90 dąb artisan

Ocena produktu 5/5

Witryna jest ładna, pojemna i porządnie wykonana. Jestem zadowolony - polecam.

Autor recenzji: Wiktor
Data napisania recenzji: 04-11-2021

JONAS 3 witryna z barkiem

JONAS 3 witryna z barkiem

Ocena produktu 5/5

Witryna zgodna z opisem, bardzo ładnie wygląda w rzeczywistości. Polecam

Autor recenzji: Kaja
Data napisania recenzji: 04-11-2021

BERIT BWT54 witryna

BERIT BWT54 witryna

Ocena produktu 5/5

Piękna, nowoczesna witryna, prosty montaż, dostawa zgodna z umową.

Autor recenzji: Żaneta
Data napisania recenzji: 04-11-2021

INTARO A6 łóżko kontynentalne 180x200

INTARO A6 łóżko kontynentalne 180x200

Ocena produktu 5/5

Wybrałam tkaninę magic velvet 2204 i się nie rozczarowałam, łóżko wygląda bardzo ładnie, elegancko, jakość wykonania oceniam wysoko. Miło u Państwa robi się zakupy:) Dziękuję za szybką realizację i pozdrawiam.…

Autor recenzji: Paulina z Warszawy
Data napisania recenzji: 04-11-2021

INTARO A4 łóżko kontynentalne 200x200

INTARO A4 łóżko kontynentalne 200x200

Ocena produktu 5/5

Łóżko jest wygodne, mocne, stabilne, porządnie wykonane, obicie dobrej jakości. Rozmowa telefoniczna z Panią z obsługi miła, fachowa, polecam.

Autor recenzji: Lilianna
Data napisania recenzji: 04-11-2021

INTARO A21 łóżko 90x200 pikowane guzikami

INTARO A21 łóżko 90x200 pikowane guzikami

Ocena produktu 5/5

Jakość wykonania na wysokim poziomie, łóżko solidnie zapakowane do transportu, przyszło kompletne, bez uszkodzeń. Jestem bardzo zadowolona i będę Państwa polecać.

Autor recenzji: Iga
Data napisania recenzji: 04-11-2021


Newsletter NOWOŚCI I PROMOCJE PROSTO NA TWOJĄ SKRZYNKE EMAIL
 
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
Facebook
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu